Copyright 2013-2014 - Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παραμυθιάς
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Παραμυθιάς
Αρχική        Το σχολείο μας          Εργαστήρια             Μαθήματα           Επικοινωνία
Πρόσφατες Ανακοινώσεις
Εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς "Το ΜΥΣΤΙΚΟ της ΝΥΧΤΑΣ"
Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε από το σχολείο μας Μαύρο Θέατρο.
Η παράσταση "Το Μυστικό της Νύχτας" είχε μεγάλη επιτυχία στο κοινό της Παραμυθιάς και της ευρύτερης περιοχής καθώς ήταν πρωτότυπη, με πολύ καλές ερμηνείες από τους μαθητές μας και προσεγμένη στις λεπτομέρειες.
Ακολούθησε παζάρι με δημιουργίες των μαθητών μας.       Προβολή
Εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς 2010-2011

Τη σχολική χρονιά 2010-2011 το σχολείο μας παρουσίασε, στην καθιερωμένη του καλοκαιρινή εκδήλωση, με τη μορφή κινηματογραφικής ταινίας, μικρές, αυτοτελείς, χιουμοριστικές ιστορίες με το γενικό τίτλο "Όλα Στραβά κι Ανάποδα". Οι ιστορίες αυτές είναι εμπνευσμένες από ανέκδοτα, κωμικές σειρές της τηλεόρασης αλλά και από την καθημερινότητά μας δοσμένες όμως με μια καυστική και υπερβολική, ίσως, ματιά. Οι μαθητές συμμετείχαν με σύντομους αλλά πολλαπλούς ρόλους έτσι ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να υποδυθούν διαφορετικούς χαρακτήρες.     Προβολή
Τα Χριστούγεννα του Τσιγκούνη

Ο φιλάργυρος και κλεισμένος στον εαυτό του Σκρούτζ, δέχεται τη νύχτα των Χριστουγέννων την επίσκεψη πνευμάτων, που του υπενθυμίζουν την μίζερη ζωή του και το μέλλον που του επιφυλάσσεται και αλλάζει.
Τα Ξεφτέρια

Την τελευταία μέρα του διδακτικού έτους μία σχολική τάξη οφείλει να βγάλει… ασπροπρόσωπη τη δασκάλα ενώπιον του σχολικού συμβούλου. Και τα καταφέρνει μια χαρά, όχι όμως λόγω επιμέλειας και μελέτης αλλά εξαιτίας της εξυπνάδας και της πονηριάς.

"Φέτος... θα έρθουν τα Χριστούγεννα;"

Σε μια χώρα  που οι μεγάλοι σταμάτησαν να νοιάζονται για το διπλανό τους και εγκλωβίστηκαν στα μικροσυμφέροντα, τα Χριστούγεννα σταμάτησαν να έρχονται και ο χειμώνας εγκαταστάθηκε για πάντα. Τα παιδιά τους δέχονται την επίσκεψη ενός ξωτικού, που με το μαγικό του ραβδί τα παγώνει, ώστε να τρομάξουν οι γονείς τους, να αλλάξουν συμπεριφορά και να επιστρέψουν τα Χριστούγεννα.
"Ο Κατα Φαντασίαν Ασθενής του Μολιέρου" 2007
Ένας πλούσιος αλλά υποχόνδριος άνθρωπος πιστεύει ότι τα πάντα κινούνται γύρω από αυτόν και την υποτιθέμενη ασθένειά του. Η κατάστασή του αυτή τον κάνει ευάλωτο σε μικροαπατεώνες και ανίκανο να αντιληφθεί το πραγματικό ενδιαφέρον και την αγάπη. Με ένα σχέδιο της πονηρής υπηρέτριας του αποκαλύπτονται οι απάτες και αποκαθίσταται η οικογενειακή ηρεμία καθώς και η… υγεία του.
Εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς 2009-2010

Το σχολείο μας παρουσίασε με τη μορφή κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους μία διασκευή της γνωστής ελληνικής ταινίας "Της Κακομοίρας"
Εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς 2012-2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων "Καρκαμίσι" του Δήμου Σουλίου.Παρουσιάστηκε Ντοκιμαντέρ για το γέλιο με τίτλο
"Ας γελάμε και ας γλεντάμε για να λεν' πως δεν πεινάμε"
(Παραγωγή Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παραμυθιάς).
Στην εκδήλωση μίλησε ο κ. Παναγιώτης Τσαμάτος, Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για το χιούμορ και το γέλιο στην παλιά Παραμυθιά. Ακολούθησε  ανάγνωση αποσπασμάτων από το βιβλίο του κ. Τσαμάτου "Στη στροφή του χρόνου" από τη Ρούλα Φιλίππου και τη Μαρία Ζαφείρη. Η εκδήλωση τελείωσε με την  αποφοίτηση  μαθητών μας. Στο χώρο υποδοχής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων εκτέθηκαν δημιουργίες των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.    Προβολή

Στις 23 Φεβρουαρίου 2014, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Τσαμάτου Παναγιώτη "Οι μάχες της Σκάλας και η απελευθέρωση της Παραμυθιάς". Την παρουσίαση έκανε ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παραμυθιάς κ. Δημητρίου Δημήτριος.
Προβολή
Σημαντικό ήταν και το γεγονός ότι η ταινία μετά την προβολή της στο κοινό της Παραμυθιάς προβλήθηκε και στο 33ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών μικρού μήκους Δράμας στα πλαίσια του αφιερώματος "Για τη διαφορετικότητα. Κατά των διακρίσεων".
Προβολή
Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου εκείνης της ημέρας διατέθηκαν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παραμυθιάς.
Παρουσίαση του βιβλίου "Οι μάχες της Σκάλας και η Απελευθέρωση της Παραμυθιάς"
Παραμύθι "Το άτακτο Πιθηκάκι"

Οι μαθητές μας εικονογράφησαν και εξέδωσαν ένα παραμύθι "Το άτακτο Πιθηκάκι". Το κείμενο παραχωρήθηκε από μια συνάδελφο του σχολείου, μιλάει για τη διαφορετικότητα και όλοι οι μαθητές καταπιάστηκαν με την εικονογράφησή του.